Accesand sau utilizand www.noicalatorim.ro (denumit in continuare “site”), sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Acest site este proprietatea S.C. SERENTUR INTERNATIONAL S.R.L.

 

PROPRIETATE ASUPRA CONTINUTULUI

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzand fara limitare toate textele si imaginile (denumit in continuare “continut”) care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor al Sind Tour Operator sau al altora cu toate drepturile rezervate cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat. Orice continut care consta intr-o marca, logo reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a Sind Tour Operator sau a altora. Este strict interzisa utilizarea oricarui continut in alt scop decat cel personal, non-comercial.

 

DREPTURILE SI OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Orice utilizator www.noicalatorim.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

Orice utilizator garanteaza veridicitatea datelor furnizate, isi asuma responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele sau, are varsta peste 18 ani si este obligat sa nu copieze, distribuie, afiseze, altereze sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii acestuia in scop personal, non-comercial.

 

CONTINUT

Informatiile din site au caracter informativ. SERENTUR INTERNATIONAL nu da nicio garantie in ceea ce priveste exactitatea sau corectitudinea acestora. SERENTUR INTERNATIONAL exclude orice responsabilitate, in limitele permise de lege. Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea SERENTUR INTERNATIONAL.

SERENTUR INTERNATIONAL actioneaza ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti Furnizori de Servicii Turistice (denumiti in continuare “Furnizori”). SERENTUR INTERNATIONAL nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in nici un fel acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest site.

 

CONFIDENTIALITATE

Prin acordul dvs. exprimat prin accesarea si utilizarea www.noicalatorim.ro, datele cu caracter personal, precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail transmise prin site, prin posta electronica sau prin alta modalitate pot fi prelucrate si utilizate de SERENTUR INTERNATIONAL in orice activitati si scopuri legate de marketing si in scopul realizarii de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele. Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

 

EXONERAREA DE RASPUNDERE

Utilizarea acestui site se face pe propria raspundere. SERENTUR INTERNATIONAL si societatile sale afiliate, functionarii, directorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau. SERENTUR INTERNATIONAL nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna sau virusi care ar putea sa infecteze computerul dvs. sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini de pe acest site.

 

LEGISLATIE SI JURISDICTIE

Termenii si conditiile de utilizare de mai sus sunt in conformitate cu legislatia existenta. In caz de litigiu, numai instantele romane vor fi considerate competente.

 

Toate drepturile rezervare: noicalatorim.ro